Egészség, Egyéb kategória

Széljegyzet a Vitális Tér Terápia c. cikkhez

 

A Vitális Tér Terápia modern diagnosztikai és terápiás eljárás, az energetikai tulajdonságok élő szervezetre gyakorolt hatásán alapul.

 

Hallottak már a Vitális Tér Terápia diagnosztikai és terápiás eljárásról? Nem. Nos, én sem, amíg nem kerültem vele beteg-gyógyító kapcsolatba. A történet úgy 4 évvel ezelőtt kezdődött, amikor is bizonyos testtartásban a derekamba és a combom belső izomzatába villámlásszerű éles fájdalom nem jelentkezett.

Persze nem mentem orvoshoz, mert a reumatológiára beutaló kell, tehát el kell menni a háziorvoshoz, (minimum másfél óra várakozás, míg bejut az emberfia a rendelésre), a beutalóval azután el kell menni a szakrendelőbe, ahol jó esetben három héttel, rosszabb esetben két hónappal későbbi időpontban van lehetőség arra, hogy bejussunk a reumatológiai szakrendelésre, és akkor jönnek a különböző vizsgálatok. Brrr. Belegondolni is rossz! Majd vigyázok és elmúlik magától! – gondoltam, de sajnos nem így történt. Nem múlott a fájdalom. Sőt már a kollégáim is kérdezgették: Klári miért sántítasz? Gondoltam, ennek a fele sem tréfa, most már lépni kell! Elkezdtem tehát kutakodni, az alternatív gyógymódok között.

Ekkor jutott eszembe, hogy felkeresem egy gyerekkori nagyon jó ismerősöm, a barátnőm húgát, aki orvos lett, és mivel maga is élsportoló volt annak idején, 17 éven keresztül dolgozott a Sportkórház Rehabilitációs és Fizioterápiás osztályán, először sportorvostanból, majd fizioterápiából tett szakvizsgát, melyhez később még hozzávette a természetgyógyászatot és a holisztikus szemléletű orvoslás híve. Több éven keresztül önálló magánrendelője volt és több olyan természetes terápiát alkalmaz gyógyítása során, mely – számomra legalábbis – a csodával határos. Ma egy jó nevű orvosi praxisközösségben rendel.

A gondolatot tett követte, és bejelentkeztem Zsuzsához. Kellemes mediterrán hangulatú, megnyugtató hatású, művészi érzékkel berendezett rendelőbe jutottam, és megismerkedtem a Vitális Tér Terápia kezeléssel, mely hatására, már egy kezelés után elmúlt az a kínzó, villámló fájdalom, ami közvetlen a kiegyenesedésemet előzte meg. (Akinek volt már lumbágója, az tudja, miről beszélek, bár nálam a csípő porckopása okozta a lumbágóhoz hasonló fájdalmakat.)

Az élet nemrégiben sajnos úgy hozta, hogy szívproblémám jelentkezett, ami ugyancsak megnehezítette a hétköznapjaimat, de a kórházi diagnózis, és rengeteg felírt gyógyszer után, ismét úgy gondoltam, hogy az SZTK-ba járás helyett, jöjjön először inkább egy modern, alternatív kezeléssorozat, ami egyszer már bevált. Így kerestem fel ismét a doktornőt és kezdtem, most már a szívem miatt, mert a csípő fájdalmaimat a korábbi  Vitális Tér Terápia kezelés teljesen megszüntette.

E kicsit hosszúra nyúlt bevezető után ideje rátérni arra, hogy mi is Vitális Tér Terápia. Ha elfogadjuk azt a tényt, hogy minden rezgésben van, így azt is el kell fogadnunk, hogy az ember szerveinek külön-külön is van mérhető rezgése. A gyógyítás folyamata abból  áll, hogy a szervek elhangolódott rezgését visszaállítjuk a megfelelő, egészséges rezgésszintre. Ezt megtehetjük színekkel, hangokkal, lásd tibeti hangtálak, ízzel, illattal, gyógynövényekkel, kristállyal és gyógyszerekkel is és végül, de nem utolsó sorban a modern tudomány adta diagnosztikai és terápiás eljárással, melynek neve: Vitális Tér Terápia 

Vitális Tér Terápia

Az alábbiakban nem írom le a terápia tudományos, orvosi részleteit, hiszen azt elolvashatják a Vitális Tér Terápia c. cikkünkben, melyet maga a doktornő jegyzett, csupán néhány mondattal kelteném fel kedves Olvasóink figyelmét!  Mint már oly sok modern diagnosztikai és terápiás kezelés esetében, a különböző tudományágak, itt biofizikai kutatások eredménye találkozott a természetgyógyászattal és hozott létre egy tökéletes, új, modern diagnosztikai és terápiás eljárást a Vitális Tér Terápiát, mely az energetikai tulajdonságok élő szervezetre gyakorolt hatásán alapszik. A lényeg az, hogy az elektromágneses jelek bevezetésével a sejtek öngyógyító erejét újra hatékonnyá tudja tenni.

A Vitális Tér Terápia alkalmazásával nagy valószínűség szerint megszüntethetők a toxinok, vírusok vagy allergének okozta terhelések.

.Hogyan zajlik a Vitális Tér Terápia?

Gyakorlatilag egyszerűen, mert a páciens csak fekszik egy kezelőasztalon, két kis tappanccsal a bokáján, melyek az okos számítógéphez kapcsolódnak, ami elvégzi a munkát, felmér, diagnosztizál, elemez. A diagnosztizálás során nemcsak a tudtunkkal beteg szerv állapotáról kaphatunk képet, hanem mindenről. Pl: energiaszínt, nehézfém terhelés, és a többi szerv működésének százalékos teljesítményéről. Ezután az orvos beállítja a megfelelő frekvenciatartományokat, melyek kezelőlapok segítségével jutnak el a beteg testéhez,aki pedig csak fekszik (kb. 30 perc) és gyógyul.

Személyes pozitív tapasztalataim alapján, bátran ajánlom mindenkinek ezt a diagnosztikai és terápiás eljárást, aki úgy érzi, hogy valami nincs rendben az egészségével.

 

 

Ács Klára

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük