Egészség

GYÓGYÍTÓ FREKVENCIÁK

A Vitális Tér Terápiáról szóló cikkhez szorosan kapcsolódik Rife élete és munkássága,hiszen az Ő kutatásai és csodálatos gyógyításai vezettek a ma használatos frekvenciaterápiás  készülékek  kifejlesztéséhez. Dr. Rife a frekvenciakezelések úttörője,meghatározta több száz betegség gyógyító frekvenciáját, ezzel forradalmian új utat nyitott a betegségek gyógyításában.

Dr. Royal Raymond Rife (1888 – 1971) tudós, biokémikus, mechanikai és elektromos kutató, felfedező volt. A Heidelbergi Egyetem díszdoktorrá fogadta őt korai munkáiért. Legismertebb találmányai a ‘frekvencia-készülék’, valamint az ‘univerzális vírus-mikroszkóp’.

A speciális mikroszkópjainak köszönhetően felfedezte, hogy minden betegséget keltő mikróba sebezhető egy speciális frekvencia-besugárzással, ez a kórokozó saját, egyedi rezgése, amivel megfelelő ideig rezegtetve elpusztul, de más sejtre egyáltalán nincs hatással. Évekig kísérletezgetve feltérképezte minden általa veszélyesnek tartott baktérium, vírus halálos frekvenciáját. A frekvencia kezelés lényegében a kórokozó saját kibocsájtott rezgését juttatja vissza, ennek következtében a sejtfala meggyengül majd felhasad és elpusztul. Az ember sejtfala jóval erősebb ezért a kezelés rá nézve teljesen ártalmatlan.

Rife többféle ilyen rezonáns frekvencián működő készüléket alkotott, különféle betegségek,többek között a rák gyógyítására.

Miután észrevette, hogy minden egyes vírusnak, vagy baktériumnak van egy saját rezonáns frekvenciája, ami sebezhetővé teszi azokat, feltételezte, hogy a rákos daganatban is kórokozók vannak, amelyek arról voltak felismerhetők, hogy egy jellegzetes lilás-vörös kisugárzást adtak. Ezeket a rendkívül kisméretű, lilás-vörösen fénylő, élő alakzatokat BX bacillusoknak nevezte. Rife több mint 400-szor megismételte kísérleteit, és minden egyes alkalommal a BX típusú bacillus mindig rákos daganatot eredményezett.

Arra is rájött, hogy csak bizonyos betegséget kiváltó feltételek esetén alakulnak át betegséget okozó formává.

Egy betegség kialakulásához két tényező együttes jelenléte szükséges:

1.a kórokozó bekerülése a szervezetbe

Amikor a kórokozók bekerülnek a szervezetünkbe, okoznak ugyan valamilyen felső légúti-, esetleg lázzal járó fertőzést, de utána évekig látszólag “csendben” maradnak, várva a megfelelő alkalomra és körülményekre, hogy szaporodhassanak és eljuthassanak a vér- és nyirokkeringéssel más szerveinkbe megbetegítve azokat is.

2.az immunrendszer legyengülése

Az immunrendszer legyengülésének az oka lehet sokk, lelki trauma, stressz, toxinok, sugárzás, negatív gondolkodásmód, kemikáliák stb. – azaz mindig a legyengült test kémiai traumája, ami oxigénhiányos szöveteket eredményez, savas kémhatással, ezzel is kedvezve a mikrobák elszaporodásának.

Dr. Rife 16 -ból 16 rákos beteget gyógyított meg frekvenciakezeléssel, majd ezen kutatásoknak  az akkori Amerikai Orvos Társaság a gyógyszeriparral karöltve financiális okokból vetett véget, megsemmisítő hadjáratot indítva Rife és munkatársai és minden frekvenciakészüléket használó orvos ellen, kollégáit ellehetetlenítették, a laboratóriumát felgyújtották, módszerét betiltották. Rife gyógyszermentes módszere túlságosan sikeres volt, veszélyeztette a gyógyszeripar profitját….

Felmerül a kérdés,vajon hol tarthatna az orvostudomány, ha a 30-as évek végétől kezdve elismerték és támogatták volna Rife-ot? Valószínűleg a rák, az AIDS és a vírusos betegségek minden fajtája ma már rutinkezeléssel leküzdhető lenne. Az utóbbi évtizedekben újabb kísérletek történtek a frekvenciagyógyászat újraélesztésére.

Ma már nálunk is elérhetőek ezek a kezelések, nagy tudású frekvenciaterápiás készülékek segítségével./ld. Vitális Tér Terápia/

dr.Biszku Zsuzsa

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük