Egészség

Szuper képességeket rejt az emberi agy struktúrája: sokkal többre lenne képes a tudatalatti?

Jövőbe látás? Extrém éles látás? Megérezni a valószínűen bekövetkező eseményeket, vagy a földrengéseket? Az emberi agyban rejtett hatodik érzék, és szuper képességek egész hada rejtőzhet kiaknázatlanul.

Az igazság az, hogy napjainkban is léteznek olyan hatodik érzékkel megáldott emberek, akik látják a jövőt, vagy képesek a túlvilági jelenlétet érzékelni.Jelenleg csupán néhány száz ember van, akik a birtokában vannak ezeknek a képességeknek, és még kevesebben, akiknek egyszerre több szuper képességük van. Ezek az emberek nem szélhámosok,  ezt több tudományos kísérlettel is sikerült bizonyítani az elmúlt évek során.

Sőt, 2016-ban több tudományos hír is arról a felfedezésről szólt, melynek eredményei egyértelművé tették: létezik a hatodik érzék, és az emberi agyban rejtőzik az ehhez szükséges kulcs.
Az emberi agy 90%-ban kiaknázatlan. Nem használjuk a benne rejlő képességeket, és megelégszünk azzal, ami van. Pedig a világ sokkal másabb hely lenne, ha az agyunk rejtett titkai, és ezek a szuper képességek feltárulnának, mindenki által használhatóvá válnának.

Az emberi agyban napjainkban több tanulmány és kutatás is kimutatott egy megdöbbentő, megmagyarázhatatlan robbanásszerű fejlődést. Senki sem tudja ennek az okát, de az biztos, hogy olyan nagymértékű és gyors ütemű ez az evolúció az agyban generációról generációra, hogy az nem magyarázható természetes szelekcióval. Léteznie kell valaminek – egy folyamatnak – amit nem ismerünk, és ami kiváltja ezt a hihetetlen mértékű fejlődést. A szakemberek még nem jöttek rá a dolog nyitjára, de úgy sejtik, hogy egy rejtett hálózat lehet az agyunk szürkeállományában, melyek folyamatosan fejlődnek és képesek szupergyors mértékű evolúcióra, melynek során agyi rejtett képességeink hatékonysága egyre nő.

Ráadásul az ezek felszabadításához szükséges energiák így egyre cs9kkennek, vagyis egyre többen születhetnek majd meg néhány generáció múlva olyanok, akik veleszületett képességgel tudnak a jövőbe látni, vagy megérezni dolgokat.

Bizonyított: a meditáció megváltoztatja az agy szerkezetét.Ma már az sem vitás, hogy az egyes meditációs állapotok nagymértékben képesek az agy állapotát megváltoztatni, befolyásolni.

Vagyis valamilyen módon a gondolatnak és az érzéseknek hatása van az agyszövetekre, a bennük futó idegekre, és az idegsejtekre. Már 1948-bans sejtették egyes agykutatók, hogy az agyunk képes újjászerveződni, újjárendeződni a meditációk alkalmával, amit néhány éve sikerült is kimutatni, meditációban lévő emberek agyának vizsgálatával.

A múlt század 50-es éveiben egy Donald Hebb nevű kanadai pszichológus írta, hogy ha egy A idegsejt axon-nyúlványa elég közel található egy B idegsejthez és azt képes ismételten, rendszerességgel ingerületbe hozni, akkor ez a folyamat az A illetve a B neuronokban olyan anyagcsere változásokat indít el, amelyek lehetővé teszik majdani új idegpályák létrejöttét.                    Ma már tudjuk, hogy az idegsejtek a korábbi nézőpontokkal ellentétben nem csak pusztulnak, hanem életünk végéig újak jöhetnek létre, és ezt az újjászerveződést meditációs gyakorlatok során stimulálhatjuk.
Az agyunkban rejlő szuper képességek kora tehát hamarosan eljön.  Az utánunk következő generációk egyikében már túlnyomó arányba kerülnek azok az emberek, akik képesek lesznek ezeket a rejtett agyi funkciókat kihasználni.

Forrás: Világ titkai

 

 

 

Biszku Zsuzsa

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük