Divat/Szépség

ŐSZI STÍLUSTANÁCSOK, HA KÉT RUHAMÉRETET LE SZERETNÉL TAGADNI

Ősszel a pulóverekben kövérebbnek látszunk és ezt a látszatot a dzsekik tovább fokozzák. Az alábbiakban adunk néhány stílus ötletet, mely figyelembevételével még ősszel is karcsúbbnak tűnhetünk.

Az idei ősz új stíluskombinációi lehetővé teszik, hogy olyan szetteket állítsunk össze magunknak, amelyek kicsit lefaragnak kilóinkból, mindemellett hangulatosak és melegek.

Nézzünk tehát, néhány ötletet!

A feszes garbó kihangsúlyozza a derekunkat, amit farmernadrággal, hosszú kabáttal és bokacsizmával egészíthetünk ki. A kabát vizuálisan megnyújt, és a magasabb sarok biztosítja a hosszú lábakat.

Kedvenc nadrágunk ősszel a farmer. Ha felhajtjuk a szárát, az megnyújtja testünket. Ezt a hatást tovább növelik a magas sarkú körömcipők és egy függőleges csíkozású ingblúz, vagy hosszú kabát.

A teljesen fekete megjelenés is ideális a karcsúsításhoz. Ez a szín kedvelt, és bőrdzsekivel vagy kabáttal, farmerrel kombinálva egyszerűen elegánsnak tűnik.

A derékon ülő plisszérozott, vagy rakott midi szoknya takarja a lábunkat, és hosszabbnak tünteti fel az alakot. A hangsúlyos derék nőies és finom megjelenést kölcsönöz, amit szűk pulóver és körömcipő, csizma vagy bakancs tesz teljessé.

Ács Klára

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük