Egyéb kategória

Bemutatta innovatív, őszi kollekcióját a NAVONA Fashion

Járvány ide- járvány oda, a divatélet nem áll meg, csak, mint minden kicsit megváltozott formában, a körülményekhez alkalmazkodnak a szervezők.

UK-Central Europe Business Summit™

2020 október 6 – án került megrendezésre az első UK-Central Europe Business Summit™ hibrid üzleti konferencia, melyen magyar – angol és közép európai cégek élőben és online építhettek ki kapcsolatokat.

Az offline helyszínen kiállítók és szponzorok részvétele mellett a Navona Fashion kiemelt partnerként, elsőként mutatta be exkluzív show keretében 2020 őszi-téli és 2021 tavasz-nyári kollekcióját.

A bemutató

Mint azt már megszokhattuk, a NAVONA Fashion mindig valamilyen különlegességgel, eleganciával és kreativitással lepi meg a szakmai és üzleti közönséget.

Mitől volt különleges Megla Rózsa 2020 őszi – téli kollekciója?

Nos, attól, hogy az öltözetek, kiegészítők olyan innovációs anyagokból készültek, melyek segítik a mindennapokban a harmónia megtartását, védenek a káros környezeti hatásoktól, és mindemellett jó példáját mutatják a fenntartható divatnak.  

Az összesen 28 öltözetet felvonultató őszi-téli kollekció bemutatását Balázsovits Edit egy káprázatos kabát – ruha együttessel indította, melyet a szövet és a könnyű, virágos selyem ötvözete tett igazán különlegessé. A felvonuló öltözetek mindegyike természetes alapanyagokból készült (gyapjú, pamut, selyem, viszkóz, növényi cserzésű bőr). A kollekció anyagait az ősz színei inspirálták: burgundi, mustár sárga, moha zöld, vörösbarna, grafit szürke. A NAVONA utcai ruháiban városi elegancia jelent meg, melyre most még inkább vágyunk, mint ezt megelőzően.

Megla Rózsa a márkát megalkotó tulajdonos/tervezője így vall a bemutatott munkájáról: ,,A NAVONA NŐ könnyed, sikkes és ellenállhatatlan, Őnekik álmodom a ruhákat ‘’ 

A modellek levonulása után egy meglepetés szekció következett, hiszen szponzoraik és meghívott VIP vendégeik is felvonultak a kifutón, köztük pl. az Expedit Nodum Kft. ügyvezetője Dr. Némedi Erzsébet, a Borecet Kft. ügyvezetője, Juhász Erika AB Aegon privát bankár, valamint Carla Galli és lánya Gömöri Nóra is, ezzel is példázva, hogy a Navona ruhák kortól és testalkattól függetlenül minden nőnek jól állnak. 

Ráadásként ízelítőt kaphattak a vendégek a 2021- es év irányzataiba bepillantást engedő tavaszi/nyári kollekcióból is, melyben vidám nyári színekben, lágyan libbenő anyagokban és fantáziadús szabásokban gyönyörködhetett a közönség.  A jövő évi kollekció 14 öltözetével az üzletemberek felkészülését, rendeléseik mielőbbi leadásához kívántak segítséget nyújtani. A teljes 2021 tavaszi-nyári kollekciót pár hónap múlva publikálják. 

A NAVONA Fashion partner cégei a bemutatón:

A csodás bőrkesztyűket az 1861 – ben alapított Kesztyű Manufaktúra Pécs biztosította. A szemüvegeket, melyek a stílusos menedzserek mindennapi elengedhetetlen kellékei a Finest Group bocsájtotta rendelkezésünkre – az olasz La Matta és Coco Song keretek igazán briliáns kiegészítői voltak a divatbemutatónak. A legújabb trendeknek megfelelő mobiltelefonokat és a ruhákhoz extra színekben is illeszkedő telefonos kiegészítőket a Mobilakciók Webáruház biztosította. 

Aki az igényes, eleganciát szereti, bátran keresse a NAVONA Szalont (Budapest, 1054 Hold u 21. 3. em. Tel: 36/ 20-951-1939, www.navona-fashion.com), ahol a tervezőnő kedves és szakszerű kiszolgálásával és tanácsaival találkozik!

Ács Klára

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük