Egészség

ÚJ ÁTTÖRÉS A GYÓGYÍTÁSBAN ÉS BETEGSÉGMEGELŐZÉSBEN- A TERACARE KÉSZÜLÉK.

Einstein szerint „A jövő gyógymódja a frekvenciagyógyászat”!
Ennek egyik legújabb bizonyítéka a TeraHertz-sugárzás és a vele kapcsolatos kutatások és fejlesztések rohamos elterjedése világszerte.

A terahertz technológia alkalmazási területe már most rendkívül széleskörű, ide tartozik az anyagvizsgálat (spektroszkópia), az orvostudomány, a rádiócsillagászat, a kommunikáció és a biztonságtechnika.
A terahertz /THz/ ugyanazon a frekvencián rezonál, mint a normál emberi sejtek, amelyek másodpercenként milliónyi rezgést keltenek. . A röntgensugárzástól eltérően a terahertz sugárzás NEM ionizáló sugárzás, és alacsony fotonenergiája nem károsítja az élő szöveteket és a DNS-t. A terahertzes sugárzás egyes frekvenciái több milliméternyi alacsony víztartalmú szöveten is áthatolhatnak (például zsírszöveten).

A iTERACARE KÉSZÜLÉK.:


A terahertz sugárzás ezen előnyös tulajdonságainak köszönhetően alkották meg a tudósok a TeraCare fizioterápiás és gyógyító készüléket, mely a 10 legfejlettebb technológia egyike.  Egy forradalmian új szemléletet jelent a gyógyítás és megelőzés területén  A készülék könnyen kezelhető, nem szükséges hozzá speciális képzés,  otthoni használatra készült, biztonságos: 3 hónapos babától 90 éves emberig.használható. Az eszköz ugyanazon a frekvencián rezonál, mint a normál emberi sejtek, melyek 2 um és 17 um között, másodpercenként milliónyi rezgést bocsájtanak ki. Ez a fejlesztés, a kínai és a nyugati  csúcstechnológia kombinációja, amely megváltoztatja a világot az egészségügy, a tudomány, a katonaság, a mezőgazdaság és a kommunikáció terén. Ez a sugár teljesen ártalmatlan, alacsony frekvenciájú és alacsony hullámhosszú.
A készülék által kifújt TeraHertz sugarak, behatolnak a szervezetünkbe, aktiválják sejtjeinket és megfiatalítják az elhalt sejteinket anélkül, hogy károsítanák bőrünket. Ez egy rendkívül okos szerkezet, amely nagyon hasznos az emberi szervezet számára,
A berendezés használatával nagyon jó eredményeket értek el különböző betegségek gyógyításában, szerte a világon: segített csökkenteni vagy megszüntetni egyes esetekben különböző bénulásokat, izületi fájdalmakat, bőrproblémákat, (psoriasis, ekcéma) gyulladásokat, nyaki spondylitist rheumatoid arthritist, köszvényt, nem gyógyuló sebeket és fekélyeket, fagyott vállat, aknét, mitesszereket és egyéb gyulladásokat vagy elzáródás miatti betegségeket.
A ITerahertz fényhullámokról a kutatások kimutatták, hogy amikor az emberi test energiát kap ebben a hullámhossz-tartományban, elősegítheti az emberi hajszálerek tágulását, fokozhatja a vérkeringést, elősegítheti az anyagcserét és fokozhatja a szervezet immunitását, emiatt ezt a hullámhosszt „ÉLETHULLÁMNAK” is nevezik. Ezt, az emberi szervezettel azonos frekvenciájú  meta-infravörös sugárzást, az emberi sejtek biztonságosan fel tudják venni, így  pótolva a hiányzó energiát a sejtek és az emberi szövetek számára.,  A terahertz hullámok rezonálnak az
emberi sejtek makromolekuláival, hatékonyan segítik elő a DNS és más szerves molekulák egészséges rezgését, aktívan erősítik a DNS-javító mechanizmust, elősegítik a sejtek önjavítását, megnyitják és stimulálják a test meridiánjait és akupunktúrás pontjait, ezzel oldják a testünkben lévő blokkokat, segítik szervezetünk méregtelenítését, támogatják az egészségesebb anyagcserét és erősítik az immunrendszert.

A  iTeracare eszköz. egy teljesen új, intelligens, biztonságos, hatékony, hordozható készülék, mely fokozza testünkben a mikrokeringést, megszünteti a vízvisszatartást, szabályozza a testhőmérsékletet,javítja az immunrendszert, a gyenge és inaktív sejteket aktiválja, erősíti az egészséges sejteket, helyreállítja a károsodottakat.és segít eltávolítani az egészségteleneket. Hatására hatékonyabb az oxigén- és  tápanyagszállítás a test minden sejtjéhez.
A iTeraCare könnyen kezelhető, nem szükséges hozzá szakmai készség vagy tudás!


A terahertzes sugárzás egyes frekvenciái egyébiránt felhasználhatók a fogak 3D-s képalkotására is, pontosabbak és egészségesebbek, mint a fogászatban alkalmazott hagyományos röntgenképalkotás, valamint ezt a technológiát alkalmazzák személyek átvilágítására , pl.repülőtereken utasok átvizsgálására is.


A TERAHERTZ SUGÁRZÁS:

A terahertz sugárzás – más néven szubmilliméteres sugárzás,  rendkívül magas frekvenciájú]  elektromágneses hullámokból áll,. 0,3-3 terahertz (THz) közötti sávon,
A sugárzás hullámhossza a terahertz sávban 1 mm és 0,1 mm = 100 µm között van, ez a sáv a mikrohullámú és a távoli infravörös-sugárzás közötti tartományban található.. Áthatol az anyagok vékony rétegein, de vastagabb tárgyak pl.fémek blokkolják.Ezen tulajdonságai által a THz-es sugarak felhasználhatók anyagelemzésre,rétegvizsgálatra, domborzatmérésre, valamint a röntgensugárzás alacsonyabb energiájú alternatívájaként nagy felbontású képek készítésére, szilárd tárgyak belsejéről.


Írta: dr. Biszku Zsuzsa

Érdeklődni lehet a 06 70 775 9707-es telefonszámon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük