Egészség

VITÁLIS TÉR TERÁPIA

                    

VITÁLIS TÉR TERÁPIA

Az energetikai tulajdonságok és azok élő szervezetre gyakorolt hatásával kapcsolatban megjelenő új tudományos kutatási eredmények vezettek egy tökéletesen új, modern diagnosztikai és terápiás eljárás megjelenéséhez: a vitális tér terápiához.A vitális tér terápiát Dr. Siegfried Kiontke német fizikus orvosokkal és természetgyógyászokkal együttműködve, 1995-ben kezdte alkalmazni tizenöt évig tartó kutatómunka eredményeként. A vitális tér terápia a természetgyógyászati alapokat a modern biofizika kutatási eredményeivel ötvöző eljárás.

Mit jelent a Vitális Tér Terápia?

A ,,vitális” arra utal, hogy a gyógyítás valamilyen élő szervezetre vonatkozik, a ,,tér” azokat az elektromágneses erőket jelenti, amelyeket a szervezet kisugároz, és amelyek vezérlő szerepet töltenek be az egészségünkben, a ,,terápia” pedig maga a gyógykezelés, amelynek során mérhető és a szervezetet támogató elektromágneses jelek alkalmazásával a test saját funkcióit támogatjuk, normalizáljuk. A holisztikus gyógyászat sikeres eljárása ez, amelynek legfontosabb alapelve a betegek önszabályozó és öngyógyító rendszerének helyreállítása, illetve optimalizálása.

Mit jelent a szervezet számára az elektromágneses jelek bevezetése?

Az elektromágneses jelek bevezetésével a sejtek energetikai állapota a legtöbb esetben normalizálható, ezáltal az öngyógyító erők újra hatékonyakká válnak. Ilyen előkészítés után a toxinok, vírusok vagy allergének okozta terhelések nagy valószínűséggel sikeresen elvezethetők. A vitális tér terápia azért hatékony, mert a beteg szervezetben a MitoSan-készülékkel a sejtek elégtelen ellátását ellensúlyozza, ezzel egyidejűleg a BemiSan-készülékkel a célzott terheléseket csökkenti.

Mi az összefüggés a krónikus megbetegedések és a szervezetünk energiahiánya között?

A krónikus megbetegedések oka – a tapasztalati és a bioenergetikai teszteljárások által bizonyítottan –, a sejtek szintjén éppúgy, mint az egész szervezetben fellépő energiahiány. Az alkalmazott fizika révén, a hosszú évek óta igazolt vitális tér terápia alkalmazásával éppen ezt az energiahiányt vagyunk képesek fedezni.

de.Biszku Zsuzsa

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük