Egészség

A FÖLD SZÍVVERÉSE.

Az emberekhez hasonlóan a Földnek is van mérhető pulzusa?

Mint a  szívverésünk, úgy pulzál a Föld mágneses mezeje, védi a Föld felszínét a világűr káros sugárzásaitól, enélkül a légkör nem létezne és élet sem lenne a Földön.

A Föld szívverése, / Schumann-rezonanciája/, mely tulajdonképpen a Föld rezgése7,83 Hz frekvencia. mely magnetométerekkel mérhető.

A Schumann-rezonanciák a Föld felszíne és az ionoszféra között létrejövő elektromágneses frekvenciák, melyeket a zivatartevékenység során keletkező villámok keltenek./ Nevüket Winfried Otto Schumann fizikusról kapták/ Ez a gömb alakú elektromágneses mező, 10 ezer km magasságban veszi körül a Földet,, áthatja, óvja a földi élőlényeket, ez a természetes közegünk. Amikor testünk ezen a frekvencián van, akkor  érezzük. magunkat a legjobban.
Ez a 7,83 Hz megegyezik az  agyunk Alfa hullámával, a DNS-ünk másolási frekvenciájával és az ősi indiai OM-szótag rezgésével is, melyet  milliónyian  mantráznak nap mint nap, hogy ráhangolódjanak az univerzum frekvenciájára. Az ősi korok beavatottjai ismerték a természet és a világegyetem rejtett összefüggéseit, ahogy az sem  véletlen, hogy e  frekvenciák segítségével léphetünk be agyunk rejtett zugaiba, ill. magasabb tudatállapotokba.  Ezen az agyi frekvencián válunk hipnotizálhatóvá, tudunk meditálni, növekszik meg a növekedési-hormon szintünk termelése és fokozódik  az agyi véráramlásunk, az agyunk pihen, miközben ébren vagyunk  Minden embernek ill. a Földön élő összes élőlénynek az  energetikai egyensúlyához szüksége van erre  a rezgésre. Amikor az élőlények szinkronban vannak a Schumann-féle rezonanciával, akkor a leginkább kiegyensúlyozottak és legjobban érzik magukat.  A Schumann-rezonancia intenzitása nem állandó, egyrészt nagyban függ egyes természeti jelenségektől, ilyenek a napkitörések, a trópusi és a globális átlaghőmérséklet-változás és az időjárási viszonyok változásai, A kutatások jelenlegi állása szerint, tartós 1 fokos átlaghőmérséklet-emelkedés megduplázhatja a 7.83-as frekvenciát! 
A változás 2014 júniusában történt, amikor az Orosz Űrmegfigyelő Rendszer/RSOS/ hirtelen megnövekedett aktivitást mutatott, 8,5 Hz-ről 16,5 Hz-re, amelyet még soha nem rögzítettek ilyen módon. A közelmúltban más kiugrásokat is mértek, amelyek megnövelhetik a bolygó frekvenciáját, akár 30 Hz-re is. Ezek a változások egyértelműen azt mutatják, hogy a bolygó változik. A kutatók azt vizsgálták, hogy az emberi tudat és szándék hogyan befolyásolhatja a föld mágneses mezejét. Egyes kutatók azt találták, hogy ez a mágneses mező összhangban van az emberi alfa és theta frekvenciákkal, és képes ezeket befolyásolni. A Schumann-rezonancia kiugrásaikor az embereknél szélsőséges stressz és szorongás figyelhető meg: közvetlenül a 9-11-es terrortámadások előtt visszaesett,  utána azonnal megemelkedett a szintje. Egyes tudósok szerint, mivel az emberek agyhullámai hasonlítanak a Föld rezgéséhez, így elképzelhető, hogy  viselkedésükkel és kollektív tudatosságukkal  ők is befolyásolhatják a Föld mágneses mezejét. Ez a teória azon a tényen alapszik, hogy a  Schumann frekvencia összhangban van az emberi agy alfa és théta  rezgésével és mivel a hatás kölcsönös, ha az egyik tényező rezgése megváltozik, ez a másik változását is maga után vonja.
Ez magyarázata lehet annak a furcsa érzésünknek is, amely szerint napjainkban gyorsabban halad az idő. Az ok nyilvánvalóan a Schumann-rezonancia felgyorsult sebességéhez kapcsolódik, mely miatt úgy érezzük, hogy egy 24 órás periódus körülbelül 16 órányira csökkent volna.
Vajon felébredünk-e végre és meglátjuk, hogy minden, mindennel összefügg és egységben kell lennünk a FÖLDÜNKKEL ahhoz, hogy önmagunkkal is  egységben lehessünk?

 A következő cikkünkben visszatérünk rá, mit tehetünk egyénileg a Bolygónkért , addig is javasoljuk: Vidd ki az elektromos eszközöket a hálószobádból, különösen a Wi-Fi-t, a telefonokat és bármit, amelyben kék villogó fény van, mert összezavarja az agyhullámaidat és nem engedi, hogy nyugodtan aludj!
                                                          A Föld szívverése:  https://www.youtube.com/watch?v=eFIRQDj1pqk
       7.83 Hz, zenével, akár naponta hallgathatod, hogy összhangba kerülhess magaddal és a Földdel!
dr.Biszku Zsuzsa

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük