Egészség

CSODAFREKVENCIÁK

Habár zenei ízlésünk nagyban különbözik egymástól, nem véletlenül szeretünk zenét hallgatni, legyen az könnyű -, vagy komolyzene, jazz, világzene, latin, esetleg folklór. Ma már tudományosan bizonyított tény, hogy a zene, és egyes hangok gyógyító hatásúak. Az úgynevezett SZOLFÉZSFREKVENCIÁK  nem csak a mélyebb ellazulás elérésében segítenek, hanem akár képesek arra is, hogy testileg és lelkileg gyógyítsanak.

Mindannyian tapasztalhattuk, hogy egy jó zene hallgatása hogyan hat érzelmeinkre, felkavarja szívünket és lelkünket, könnyeket csal a szemünkbe, örömöt a szívünkbe.  Már az ősi kultúrák is hittek abban, hogy a hanghullámok hatással vannak az emberi szervezetre. A sámánok énekléssel és dobolással hívták elő a lelki, szellemi és fizikai energiáikat, vagyis tulajdonképpen gyógyításra használták a zenét.

Elődeink egy hatjegyű zenei skálát alkalmaztak, amit ma szolfézsfrekvenciáknak nevezünk. Ennek a skálának a hangjai hasonlóságot mutatnak a mi modern 7 jegyű zenei skálánkkal. A hangskálát a 17. században Le Marie francia zenész egészítette ki a hetedik hanggal, a Ti-vel, hogy teljes legyen a sorozat.

 

  • “Do” –396 Hz
  • “Re” – 417 Hz
  • “Mi” – 528 Hz
  • “Fa” – 639 Hz
  • “So” – 741 Hz
  • “La” –  852 Hz
  • “Ti” –  936 Hz

A modern ember már nem birtokolta az ősi frekvenciák tudását egészen addig, míg Dr. Barber, Horowitz és Puleo “újra felfedezte” azt. Ennek nyomán Dr. Horowitz további kutatásokat végzett és felfedezett három további szolfézs frekvenciát. Ezt a három frekvenciát a 963 Hz kivételével nem tudjuk vokális hangokkal azonosítani: 174Hz, 285Hz, 963Hz. Ezzel a három új frekvenciával kiegészítve a szolfézs skálát, most már 9 hangunk van.

A szolfézs hangfrekvenciákat az ősi gregoriánus énekekben használták először. Az énekek erre a hat hangra épültek, mélyen behatoltak a tudatos és a tudatalatti elmébe, irányíthatatlan érzelmi reakciókat kiváltva. Dr. Candice Pert megerősíti ezt az állítást: “Az energia és a rezgés molekuláris szinten hat. 70 különböző receptorunk hat a molekulákra, amelyek ha rezgés és frekvencia éri őket, vibrálni kezdenek.”

Nikola Tesla, a híres feltaláló és mérnök egyszer azt mondta: „Ha Ti tudnátok a 3, 6 és 9-es számok csodáját,   akkor rendelkeznétek az univerzum kulcsával”….. Tudott valamit, amit nem mi?
Tesla nem az egyetlen volt, aki ebben hitt!

Ezeket a programokat fülhallgatóval ajánlott hallgatni,olyan hangerővel,ami kellemes a fülnek. Érdemes könnyed ruhában, kényelmes testhelyzetben hallgatni, előtte 2-3 pohár víz elfogyasztása ajánlott!

396Hz Gyökércsakra: ELENGEDÉS


Letöltés mp3 formátumban

 

417Hz Szakrális vagy szexcsakra: MOZDÍTÁS


Letöltés mp3 formátumban

 

528Hz Napfonat csakra: SZERETET


Letöltés mp3 formátumban

 

639Hz Szívcsakra: KAPCSOLÓDÁS


Letöltés mp3 formátumban

 

741Hz Torokcsakra: INTUÍCIÓ


Letöltés mp3 formátumban

 

852Hz: Homlokcsakra (harmadik szem) – FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET


Letöltés mp3 formátumban

 

936Hz:Koronacsakra – ÁTALAKULÁS


Letöltés mp3 formátumban

 

Ezeket a frekvenciákat mindenki a saját felelősségére hallgathatja,amely
semmilyen orvosi vizsgálatot,vagy terápiát nem helyettesít. Amennyiben a program
hallgatása közben bármilyen kellemetlen érzést tapasztal,hagyja abba!

Fontos, hogy lehetőleg akkor hallgassuk a frekvenciákat, amikor senki sem zavar meg. Fókuszáljunk a hangokra, a legjobb hatás elérése érdekében legalább hat héten keresztül napi 15 percet szükséges az egyes frekvenciákat hallgatni.

dr. Biszku Zsuzsa

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük